salam semua..
sudah bersarang blog ni..
maafla sudah lama kami tidak update news.. maklumla sblm ni sibuk dgn raya pastu Linda plk bersalin..
sudah ramai tertanya2 bila kelas akan diadakan..
kepada yg email maafla jika lambat kami reply ye.. yg masih belum terima apa2 confirmation dr kami harap dpt frwdkn email u'll semula..
kat bawah ni jadual utk October 2012
6 October 2012 :: Sabtu
Basic Buttercream
Hands on
RM150
( Raudah, Zana, Murni )
7 October 2012 :: Ahad
3tiers Steamed Buttercream
Hands on
RM300
13 October 2012 :: Sabtu
Commercial Cake Part II - MODUL TERBARU!!
Kek Pisang , Pandan Coconut Cake, Marble Cake, Delicious Muffin & Cheese Brownies
Demo
RM200
14 October 2012 :: Ahad
3tiers Buttercream Advance
Hands on
RM350
( Yana, Kak Aya )
20 October 2012 :: Sabtu -- MODUL TERBARU!!
Kek Lapis Antik Roll, Kek Lapis Evergreen & Kek Lapis Batik Sutera
Demo
RM200
21 October 2012 :: Ahad
Cupcake Buttercream & Fondant
Hands on
RM250
*terhad kepada 6 org sahaja.
Semua kelas akan bermula pada pukul 10.30 pagi.. harap maklum
So jika ada yg berminat utk join kelas yg diadakan pd bln ini.. Sila email details nama,hp, tarikh kelas mana yg nk join.. Sila taipkan subject seperti cth ini 'kelas lapis popular 05/05/2012'
Da dpt confirmation dr kami brla bank in deposit ke akaun Azie sebanyak RM50 untuk 1 kelas..
Jika tidak dpt hadir pada tarikh yg anda booking tanpa memaklumkan terlebih awal kpd kami, deposit tidak akn dipulangkan..
Personal kelas hanya dibuat pada hari biasa(isnin-jumaat) & pembayaran hendaklah dibuat 50% drpd harga kelas selepas menerima confirmation dr kami..
Da dpt confirmation dr kami brla bank in deposit ke akaun Azie sebanyak RM50 untuk 1 kelas..
Jika tidak dpt hadir pada tarikh yg anda booking tanpa memaklumkan terlebih awal kpd kami, deposit tidak akn dipulangkan..
Personal kelas hanya dibuat pada hari biasa(isnin-jumaat) & pembayaran hendaklah dibuat 50% drpd harga kelas selepas menerima confirmation dr kami..
Maybank : 151342011213 (Nor Azizah Binti Abdullah)
jumpa dikelas ye..
ta ta ti ta ti tu..
No comments:
Post a Comment