Memo!!

Pendaftaran & pembayaran untuk kelas :

1) Emailkn kepada kami kelas yang anda inginkan beserta tarikh..

2) Kami akan reply untuk confirmation dlm masa 48hr (kami akan cuba reply secepat yg mungkin) ..

3) Jika confirm barula buat pembayaran deposit sebanyak RM100 & emailkn bukti pembayaran ke bakingclass_azie@yahoo.com

4) Maybank : 551342111631 - Azie Bakery & Training Centre

Baking & Deco Class

jika kelas Hands on:
--> start at 10.30am until end
--> sila bawa apron, tisu gulung, kain lap, pen
--> lunch provided

jika kelas Demo:
--> start at 10.30am until end
--> hanya bw sebatang pen shj

Harga untuk kelas DIY yang dijalankan pada hari Isnin - Khamis adalah RM200 untuk sebiji kek & minimum 3 biji kek.

Personal Cake : Roll Cake RM180

Manakala untuk kelas DIY kek lapis adalah RM200 sebiji.

Untuk kelas pada hari Jumaat, Sabtu & Ahad kelas ditentukan oleh kami.

sebarang pertanyaan email kpd bakingclass_azie@yahoo.com

Thursday, February 23, 2012

:: Wilton Method Course 1 : Decorating Basics ::


10 March 2012 - Sabtu
11.00am
Wilton Course 1
Lesson 1 & 2 (new syllabus)

24 March 2012 - Sabtu
11.00am
Wilton Course 1
Lesson 3 & 4 (new syllabus)

Topics covered in Decorating Basics include:
  • How to Bake a Great Cake                                              
·       Buttercream Icing
·       Using Decorating Bags and Couplers                   

·       Icing the Cake
·       Leveling and Torting the Cake
·       Using the Star Tip
·       Drop Flower, Rosette
·       Dimensional Decorating
·       Shell
·       Pompom Flower, Leaves
·       Filling and Icing a Cupcake
·       Guidelines for Elementary Cake Design
·       Printing, Writing, Rose Base
·       Piping Gel Pattern Transfer
·       Ribbon Rose
·       Guidelines for Decorating Your Cake

** Hands on Class
** Fee RM550
** 2 hrs per session, total 4 session

Register class, please call 07-236 9763
Perling Indah Enterprise
No.11, Jln Persisiran Perling, Taman Perling,
81200 Johor Bahru
email : perling_indah@hotmail.com

No comments:

Post a Comment